Dit serviceteam siden 1982

Vi er specialister inden for alt det tekniske, der foregår på din Klinik. Udover teknisk service, rådgivning og indretning leverer vi i dag udstyr og en række produkter til dentalbranchens daglige drift.

I vores daglige arbejde holder vi klinikken kørende og det er vigtigt for os, at I ikke ligger stille på grund af udstyr der ikke fungerer.

Vores kontor og dentalværksted ligger i Herlev. Vi reparerer roterende instrumenter, autoklaver, sugemotorer, kompressorer, patientstole og meget mere. 

Teamet består af tre erfarne serviceteknikere, en bogholder og en marketing ansvarlig.

Tilbud på udstyr

Se vores særtilbud på udstyr til klinikken

Læs mere

Brugt udstyr

Se vores særtilbud på brugt udstyr til klinikken

Læs mere

Service som du vil have det

Vi er en tand mere erfarne

Siden 1982 har vi bygget, tilset og serviceret tandklinikker herhjemme. Vores erfaring er din tryghed.

Vi kender dentalbranchen bedre end de fleste, og står klar året rundt til at være din servicepartner i alle klinik spørgsmål.

Dental Montering tilbyder erfarne teknikere med den bedste viden om alt indenfor tandlægeustyr. Vores medarbejdere kommer på alle relevante kurser om udstyret i branchen og der findes ikke de maskiner eller det udstyr til klinikken, vi ikke kan servicere.

Vi er efter en menneskealder i branchen bare en tand mere erfarne.

Reparation på klinikken

Vores topprioritet er at holde din klinik kørende. Det er vigtigt for os, at klinikker ikke ligger stille på grund af udstyr, der ikke fungerer. Derfor sørger vi for, at have en tekniker, der kan springe til, hvis noget bryder ned.

Vi har ofte nøgler til de fleste af de klinikker, vi samarbejder med. Det betyder, at vi altid har en mulighed for at servicere/reparere udstyret udenfor klinikkens åbningstider, hvis det skulle være nødvendigt.

Vores samarbejde med klinikkerne bygger på tillid. Derfor er det som regel den samme servicetekniker, der kommer på besøg.

Reparation på vores værksted

Kræver dit klinikudstyr service/reparation, der ikke kan ske på stedet, tager vi det med på vores dentalværksted. Vi har udlåns udstyr og maskiner, så klinikken ikke ligger stille.

Reparationen bliver ordnet så hurtigt det er muligt og leveret og monteret straks efter.

Hos os er det ikke et spørgsmål om at sælge nyt for enhver pris. Vi reparerer rent faktisk udstyret, hvis det er rentabelt.

Vi sætter en ære i at fejlfinde og reparere og at have tilfredse kunder.

Vi samarbejder med de bedste inden for tandlægeudstyr