Service

Vi er bare en tand mere erfarne
Tandlæger og tandklinikker skal være moderne, velkørende og professionelle. Og det skal dem, der servicerer klinikkerne også.
Vælger du Dental Montering, vælger du et af de firmaer med mest erfaring i servicering af klinikker i Danmark. I mere end 30 år har vi bygget og tilset tandklinikker herhjemme.

Vores erfaring er din tryghed. Vi kender dentalbranchen bedre end de fleste, og står klar året rundt til at rådgive, reparere udstyr, sælge og montere nyt og i det hele taget være din samarbejdspartner i alle klinikspørgsmål.
Dental Montering tilbyder dig erfarne teknikere med den bedste viden om alt vedrørende tandklinikker. Der findes ikke de maskiner eller det udstyr til klinikken, vi ikke kan servicere. Vort firma har forhandlingen af de fleste kendte mærker, der bliver solgt i Danmark.
Men Dental Montering er det ikke et spørgsmål om for enhver pris at sælge jer noget nyt. Vi reparerer rent faktisk udstyret, hvis det er rentabelt.

Vores topprioritet er at holde din klinik kørende. Det er vigtigt for os, at klinikker ikke ligger stille på grund af udstyr, der ikke fungere. Derfor sørger Dental Montering for hele tiden at have en tekniker, der kan springe til, hvis noget bryder ned.
Dental Montering har eget værksted til reparationer af roterende instrumenter, autoklaver, sugemotorer, kompressorer mm. Vi er efter en menneskealder i branchen bare en tand mere erfarne.