Nærvær & ansvarlighed siden 1982

PRESSEMEDDELESE 

Nyt udtryk og nye kræfter hos Dental Montering

Siden René Kristensen startede Dental Montering i 1982 har virksomheden specialiseret sig i alt det tekniske, der foregår på tandlægeklinikkerne. Udover teknisk service leverer Dental Montering i dag udstyr og en række produkter til dentalbranchen, der optimerer klinikkernes daglige drift.

Anden generation i virksomheden
Med Kasper Kristensen er anden generation nu kommet ind i Dental Montering. Han vil primært fokusere på at styrke virksomhedens salgs- og marketingtiltag.

Nyt visuelt udtryk
Samtidig med fornyelsen i administrationen har Dental Montering fået et nyt visuelt udtryk, der bl.a. omfatter et helt nyt logo med nye farver og sloganet ’Nærvær og ansvarlighed – siden 1982’.

”Med Kaspers indtræden har vi fået nye kræfter og kompetencer til at skabe opmærksomhed om hvad og hvordan Dental Montering kan hjælpe tandlægeklinikkerne. At vi kan levere teknisk rådgivning, service og kvalitetsprodukter til indretning og drift”, fortæller René Kristensen.

Service er højeste prioritet
”Vores serviceteam er uforandret, og service er stadig vores højeste prioritet. Hos os er service ikke noget, vi taler om – det er en handling. Vi er et firma, der skal kunne måles på vores service. Derfor tør vi også fremhæve to af vores kerneværdier i vores nye slogan”, understreger René Kristensen.

Kasper supplerer: ”Vi bruger meget tid på at sikre, at tandlægeklinikkerne holdes kørende, og vi rykker ud med det samme ved nedbrud. Efter at have gjort det i 39 år har Dental Montering en viden om den daglige drift, som vi gerne vil fortælle flere om. Mit bidrag hos Dental Montering er at få os gjort mere synlig i dentalbranchen samtidig med, at vi fastholder vores ressourcer på servicesiden.”

Dental Montering har kontor og eget værksted i Herlev. Virksomheden servicerer og forhandler de fleste kendte mærker af udstyr, indretning og forbrugsprodukter til tandlægeklinikker. Dental Montering er autoriseret i alt udstyr, de forhandler.

 

Dato/udgivet: 10/03-2021

Vi samarbejder med de bedste inden for tandlægeudstyr