D-TEC Lighting Systems

D-TEC’s lamper er designet og produceret i Sverige. D-TEC har en stor branche erfaring indenfor belysning af klinikker og med D-TEC’s belysning er man garanteret utrolig høj kvalitet indenfor nutidens teknologi.

Til arbejdspladser med høje krav

D-TEC loftbelysning er udviklet til dig, der arbejder i kliniske miljøer, hvor koncentration spiller en afgørende rolle. Disse klinikker kan for eksempel være:

  • Tandlægeklinikker
  • Skønhedsklinikker
  • Dyrelægeklinikker

D-TEC bruges som lyskilde over lyskrævende arbejdspladser og som en højkvalitets supplement til kirurgisk belysning.

Kontakt os

Ring og hør mere på telefon 4492 4425 - eller skriv til os på mail@dentalmontering.dk.

Clair fra D-TEC

Med sine 1530×670 mm er Clair perfekt til en skønhedssalon eller en tandklinik. 

Dynamisk dagslysfunktion

Ud over sin imponerende størrelse har Clair en dynamisk dagslysfunktion, der gør det muligt for lyset at efterligne solens temperaturændringer i løbet af dagen. 

Om morgenen kan du være mere opmærksom med et koldere lys og derefter automatisk skifte til et varmere lys mod slutningen af ​​arbejdsdagen.

Hygiejne på et højere niveau

For næsten alle vores kunder er hygiejne en nøglefaktor. I et udsat miljø skal alt hjælpe til med at undgå spredning af infektion og forurening. Clair er bygget til dette. 

Den er konstrueret med et topdæksel lavet udelukkende af aluminium, og armaturet er indkapslet, så intet snavs kan trænge igennem, hvilket gør det hygiejnisk og let at rengøre.

Clair leverer 3000 lux i en afstand på 1,2 meter

Udstyr og tilbehør

Funktioner
Clair's funktioner 

Minimal varmestråling

Med en kølekonstruktion af aluminium kombineret med LED-teknologi giver Clair dit arbejdsmiljø minimal varmestråling og lavt energiforbrug.

Skyggefrit lys til kliniske miljøer

Hvis man placerer den ene hånd ti centimeter over den anden, når du står under Clair, så skygger overhånden ikke den nederste hånd

Styr alt med et tryk

Den medfølgende fjernbetjening har en dæmpningsfunktion og to hurtige knapper, der kan indstilles til f.eks. Røntgenvisning og arbejde med kompositter. Hvis du også har valgt dynamisk lys, styrer du også farvetemperaturen via fjernbetjeningen.

Tekniske specifikationer
Clair

Vi samarbejder med de bedste inden for tandlægeudstyr