Foliesvejser fra Euronda

Eurondas foliesvejser fås både til automatisk eller manuel forsegling af steriliseringsemballage indenfor dental branchen.

Med Eurondas foliesvejser får du:

  • Driftssikker  
  • Pladsbesparende 
  • Steril emballage
  • Hurtig og jævn forsegling
  • Ergonomisk arbejde
  • Validerede forseglingsprocesser

Kontakt os

Ring og hør mere på telefon 4492 4425 - eller skriv til os på mail@dentalmontering.dk.

Euroseal

Euroseal har et kompakt design og nem håndtering, som sikrer arbejdsgange til steril emballage. Rulleholderen har dobbelt kapacitet og kan monteres på foliesvejseren eller på væggen.

Foliesvejseren fra Euronda skaber sikker forsegling med 31 cm. Filmruller.

Efter tilslutning opvarmes Euroseal på få minutter og kan bruges til svejsning uden afbrydelse mellem forseglingerne. Forseglingsprocessen tager kun få sekunder. 

Tip: Vi anbefaler den strukturelt identiske Euroseal Valida til foliesvejsning. Den har opgraderet udstyr med  dokumentationsfunktioner og en netværksforbindelse.

Udstyr og tilbehør

Funktioner

Euroseal

Monteringsmuligheder 

Beslaget kan let adskilles fra enheden og monteres separat, f.eks. På væggen. På denne måde tilpasser enheden sig variabelt til brugsstedet.  

108210-euronda-euroseal-hjulsholder-serien

 

Økonomi og effektivitet

euronda-logo-eco-tec

Euroseal bærer Euronda Ecotec-mærket for en bestemt økonomi. Det bruger op til 70% mindre elektricitet end sammenlignelige enheder, hvilket gør det til et af de mest energibesparende folieforseglingsenheder i sin klasse.

Tekniske specifikationer
Euroseal 

Ruller
Eurosteril ruller

Eurosteril steriliseringsemballage, fremstillet af medicinsk papir og film som er ideel til emballering, sterilisering og opbevaring af medicinske instrumenter. 

Den tredobbelte sidetætning sikrer optimal tæthed og holdbarhed. Kommercielt tilgængelige folieforseglingsanordninger, der arbejder i et temperaturinterval mellem 170 ° C og 200 ° C.

Eurosteril steriliseringsfilm fås på ruller op til 30 cm brede i et fladt design eller med en foldning til voluminøst materiale. Længdeskæringen udføres individuelt. En kontrastindikator er integreret til kontrol. Den indikerer, om der er fundet en steriliseringsbehandling med damp.

Eurosteril-film overholder standarden EN 11607. 

Tilgængelige størrelser

Poser
Eurosteril sterilisationsposer

Eurosteril sterilisationsposer er fremstillet af medicinsk papir og folie.
De er ideelle til opbevaring af autoklaverede produkter.
Den tredobbelte sidetætning sikrer optimal sikkerhed. Det er ikke nødvendigt at klippe filmen.

Der arbejdes i et temperaturinterval mellem 170 ° C og 200 ° C og er egnede til forsegling af åbningen. Der er en kontrastindikator for damp på hver pose. Displayets farve gør det let at se, om der allerede er sket sterilisering. 

Eurosteril sterilisationsposer fås i disse størrelser: 

  • 50 x 250 mm
  • 75 x 250 mm
  • 100 x 250 mm

Eurosteril-poser overholder EN 11607-standarden, og de er velegnede til validering af emballageprocesser ved oparbejdning af medicinsk udstyr.

Vi samarbejder med de bedste inden for tandlægeudstyr