Euronda EXL Autoklave

Hvorfor vælge en Euronda Autoklave?  

Skal steriliseringsprocessen være hurtig, økonomisk og effektiv? Skal Autoklaven være pålidelig og nem at pleje? Skal dokumentation og anvendelse være lige til? 

Dette er præcis, hvad man får med en Autoklave fra Euronda:

 • Hurtig sterilisering af instrumenter og medicinske udstyr.
 • Klar til brug uden dyrt tilbehør. Bakke, hukommelse, software … alt inkluderet. 
 • Klar til drift på kortest mulig tid. 
 • Super ydeevne og pålidelighed, som ikke kan ses på prisen.  
 • Økonomisk og miljøvenlig Ecotec-teknologi.
 • Kortlægge og dokumentere hele hygiejnecyklussen med Euronda.

Kontakt os

Ring til os for at høre mere om denne Autoklaves muligheder på telefon 4492 4425 - eller skriv til os på mail@dentalmontering.dk.

Kvalitet og power

EXL B-autoklaven blev udviklet til at imødekomme behovene hos tandklinikker med høje patientvolumener.

EXL har derfor et rumvolumen på 29 liter og en dybde på mere end 55 cm, hvilket tillader store mængder instrumenter, lange instrumenter og udstyr per cyklus.

EXL har en øget belastningskapacitet og forbedret ydelse kombineret med lavt forbrug takket være den optimerede dampgenerator. 

Alt i EXL er designet til at optimere tiden og ressourceforbruget hos tandklinikker.  

 

Udstyr og tilbehør

Udstyr
Komfortudstyr 

EXL er fuldt udstyret. Alt hvad du behøver for at starte autoklaven med det samme er allerede inkluderet uden ekstra beregning:

 • Bakke ramme 
 • 5 maxi bakker (55 cm) 
 • 2 bakkehåndtag 
 • SD-hukommelseskort 
 • Netværks forbindelse 
 • Afløbsslange 
 • Rengøringssvamp 
 • Bakteriologisk filter

Ekstra tilbehør, såsom automatisk vandbehandling med et vandfilter, printer til mærkning af sterile varer eller en rulleholder, kan med fordel suppleres efter behov. 

Tekniske specifikationer

Overblik over EXL Autoklave

Pladskrav 29 liter kammervolumen

Steriliseringskammer plads 29L:

Dimensioner og forbrug 

 

EXL specifikationer

Klassifikation

 • Klasse llb til medicinsk udstyr
 • Klasse B-autoklave er i fuld overensstemmelse EN 13060 standard krav
 • Rusfrit stålstøbt kammer certificeret til PED 2014/68 EF

Kapacitet

 • 29 Liter

Vægt

 • 62 kg (29 L)

(Maskine tom med kurv og bakker).

Strømforbrug

 • 3200 W 14 A

Vandforbrug

 • 700 ml
Bakker
Bakker til EXL Autoklave

e10 vassoi opzionali

XL bakkeholder-sæt

XL afrundet stålbakkeholder med plads til 4 specielle aluminiumsbakker *. 

* Bakker inkluderet i sættet

e10 vassoi opzionali

Bakkeholder til steriliseringskassetter

Afrundet stålbakkeholder designet til at rumme 5 standard aluminiumbakker *. Hvis den drejes 90 °, kan den rumme 4 steriliseringskassetter. 

* Bakker ikke inkluderet

e10 vassoi opzionali

Bakkeholder til steriliseringsbeholder

Afrundet stålbakkeholder designet til at rumme 5 standard aluminiumbakker *. Hvis den drejes 90 °, kan den rumme en eller flere steriliseringsbeholdere (maksimal kapacitet: D = 380 mm L = 190 mm H = 152 mm). 

* Bakker ikke inkluderet

Printer

3 forskellige printertyper 

E10 har 3 forskellige printertyper til rådighed og disse opretholder konstant optimale kvalitetsniveauer og garanterer maksimal sterilisationssporing på dine cyklusser. 

udskriftssæt

Intern termoprinter

Indbygget termopapirprinter til dem, der ønsker at udskrive og gemme resultaterne af sterilisationscyklussen på en papirkopi. Det kan installeres på fronten af ​​Autoklaven.

 

sæt stampa

Intern etikette printer

Indbygget printer med klæbemærkater. Det kan installeres på fronten af ​​maskinen Autoklaven. Spar plads og udskriv bekvemt dine etiketter og stregkoder.

 

Ekstern etikette printer

Ekstern etikette printer er til større mængder print. Forbind printerenheden i nogle få nemme trin. Kan bruges til både etiketter og stregkoder.

Vandbehandlingssystemer

Vandbehandlingssystemer

Alle klasse B-autoklaver og andre Euronda Pro System-enheder skal forsynes med demineraliseret vand for at fungere korrekt. Derfor er det vigtigt at anvende et effektivt værktøj til behandling af vandet: rent vand sikrer optimal og ensartet ydelse og forlænger maskinernes levetid.

Euronda Aquafilter1to1

Aquafilter 1 til 1

Aquafilter 1 til 1 er et system der leverer demineraliseret vand af høj kvalitet til autoklaver. Den kan levere vand til 1 Autoklave.

 

 

Euronda Aquafilter

Aquafilter

Aquafilter er et system der leverer demineraliseret vand af høj kvalitet til autoklaver. Den kan levere vand op til 2 Autoklaver.

 

 

Euronda Aquaosmo

Aquaosmo

Aquaosmo er et system, der bruger omvendt osmose til at producere deioniseret vand. Et komplekst filtreringssystem, der indeholder ikke mindre end 4 filtre og 1 membran.

Den kan levere op til 4 autoklaver på samme tid.

Mere om EXL

Stor kapacitet

EXL er Euronda-autoklaven med den største belastningskapacitet designet til tandklinikker, der søger at optimere tid og ressourceforbrug. Cyklusser kan tilpasses programmeringsfunktionerne og giver optimal styring og organisering af alle operationer og leverer en effektiv steriliseringsproces. Det rummelige 29 liters kammer i rustfrit stål kan rumme enhver belastning og derved reducere antallet af cyklusser. EXL kan sterilisere 5 bakker eller 3 kassetter samtidigt.

Sporbarhed

EXL har udvidelige sporbarhed og tilslutningsmuligheder ved hjælp af et SD-kort eller Ethernet, hvilket sikrer, at steriliseringsdata altid er tilgængelige på computere, printere, smartphones og tabletter. 

Besparelser og bæredygtighed

EXL optimerer tandklinikkens energiforbrug på en miljøvenlig måde. Den øjeblikkelige dampgenerator og den avancerede tørringscyklus sikrer optimal ydelse til hurtig og bæredygtig sterilisering af høj kvalitet.

Driftssikker

EXL styrker er Autoklavens varighed, vedligeholdelse og design. EXL garanterer maksimal pålidelighed og lang levetid for kvalitet og holdbar sterilisering over tid.

Vi samarbejder med de bedste inden for tandlægeudstyr